Barkley St

  |   Home Renovations
  |   Design by Paloma

Our project on Barkly St involved transforming a basement into a music room within a building with a history spanning over 120 years. As the building didn’t align with current building codes, we implemented engineering solutions to bring the structure up to standard.

By reinforcing a beam in the basement, we were able to create an atmospheric music room characterised by its rich, mid-century hues and retro feel.

We added a fresh ventilation system designed to bring in outdoor air, improving overall comfort.

During the design phase, the designer Paloma faced the challenge of integrating the pre-existing blue stone walls. Our talented joiners meticulously carved the joinery to follow the contours of the blue stone, seamlessly integrating these layers of texture that enhance the warm and inviting atmosphere of this stunning music room.

Get a quote

"*" indicates required fields

Please select the service of interest*
Please share any relevant files with us, e.g. photos of the current space floor plans if available.
Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB, Max. files: 10.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    This field is for validation purposes and should be left unchanged.