Mortimer St, Heidelberg

  |   Powder Room   |   Home Renovations   |   Bathroom Renovations

Our Mortimer St project features a traditional yet moody bathroom and ensuite.

The existing layout of the ensuite has been retained with some minor changes, including adding dual basins to the vanity.

The existing dividing wall in the bathroom has been removed to create a larger space. The new shower is located next to the external wall, with a new window providing plenty of natural light and ventilation.

The brass tapware provides a luxurious touch and is complemented by natural stone-look benchtops in both spaces.

Get a quote

"*" indicates required fields

Please select the service of interest*
Please share any relevant files with us, e.g. photos of the current space floor plans if available.
Drop files here or
Accepted file types: jpg, jpeg, gif, png, pdf, Max. file size: 256 MB, Max. files: 10.

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

    This field is for validation purposes and should be left unchanged.